torsdag 31 januari 2013

Chock och komplex!

Javisst höll jag mig vaken till 20.00... Men jag tror att jag överdriver om jag skulle påstå att 20.01 bestod av ett vaket tillstånd. Hell no!
Det är förmodlen därför som jag 02.30 surfar runt på fejan, folks bloggar, slukar all text och info jag kan komma över! ;)
Bland annat var jag inne på Soffans blogg för att kolla hennes nyhemkomna( inget ord) status. Bläddrade ner lite full av nostalgi, man kan ju liksom få känsla för hela vår resa när man gör det.

MEN vad är det jag SER!
En helkroppsbild i b i k i n i!
MAjj gadd!!
Ogillar instinktivt det jag ser på bilden! Eller snarare ogillar mitt komplex. Stora lår/rumpa!
Förfärad tittar jag på bilden med en lust att smacka in den på Instagram och "skära" av den från midjan + "lo-fia" den tre gånger om!
Men sen skärper jag mig. Sara Hänninen det är ju för sjutton gubbar sådär som du ser ut!


Ja så är det.
Så här ser jag ut och det får jag acceptera. Vi har alla säkert något som vi inte gillar med oss själva och då har man två val.

Acceptera eller förändra!
Att mejla Soffan och säga ta omedelbart bort bilden på mig(som jag lätt skulle kunna göra)skulle inte förändra något.

Jag har valt att inte vara supersmal/vältränad för jag älskar mat och är inne mer på "roligträning" istället för "resultatträning" det är det som gör MITT liv roligt att leva.

Så stirrandes med en uns av ogillande så accepterar jag.

Det här är jag. Just nu!
I better fucking just like it!

InattvillminahjärnspökrnInspirerasmeddig!
Acceptera mera!
(Eller bara gör någonting åt det!
Två val! ;)

5 kommentarer:

 1. "Så stirrandes med en uns av ogillande så accepterar jag", den gillar jag, haha! Lite som jag själv resonerar. Om än motvilligt är det bara att inse att "roligträning" inte räcker för att återställa mig till "pre-barn"-kroppen. Att ge avkall på ätandet och träna mer är det helt enkelt inte värt. :o)

  Du är kanonfin, och jag med! ;o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur!
   Man får liksom göra det ena eller det andra!
   Lika bra att gilla sig precis som man är och leva så som man trivs bäst med! :)

   Vi är kanonfina! :)

   Radera
 2. "Jag har valt att inte vara supersmal/vältränad för jag älskar mat och är inne mer på "roligträning" istället för "resultatträning" det är det som gör MITT liv roligt att leva"

  Vackra kvinna! Vad är det på bilden som INTE visar en smal, vältränad och SUND, hälsosam kropp?! Du ÄR vältränad och du ÄR smal. Hoppas att du kan se, och acceptera, det. En annan väger nog tio kilo mer och har stlk 42 och vill ändå försöka se mig själv som tränad och normalviktig..I dina ögon har jag då nog fetma om man utgår från din bild. Visst, allt är relativt och utgår från ett subjektivt tänkande men det gör det än mer viktigt att tänka på vilka signaler man sänder ut, särskilt om man vill inspirera...Bara en tanke och förhoppingsvis en ögonöppnare till att du är perfekt och vältränad som du är :)

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar! :)

  Det var inte riktigt mitt syfte att andra skulle avgöra huruvida jag ser tränad/smal/tjock/snygg eller ful ut.
  Liksom att jag aldrig skulle dömma någon annan för deras utseende, vikt eller personlighet.

  Jag ville bara dela med mig av vad jag kände och jag tror att flera kan relatera till det. Och kan man inte det och tycker att man ser het ut på sina bikinibilder så är ingen gladare än jag! :) jubel till alla som alltid känner så! :)
  Jag är absolut nöjd och glad över mitt utseende och personlighet...och som jag skrev, accepterar jag mig precis som jag är, även om det i mina mått mätt inte är den perfekta kroppen. Kanske sänder det ut fel signaler och det är förståss tråkigt, men det är det så här jag känner, m i n bistra sanning.

  Grymt att du inte gör det!!! :) all heder till dig! :)

  SvaraRadera